Klok

Spreekuur

Het spreekuur bij de huisarts vindt iedere werkdag in de ochtend plaats. Het is helaas niet mogelijk om een afspraak in de middag in te plannen. Het spreekuur bij de assistente of praktijkondersteuner is zowel in de ochtend als in de middag.

Voor alle spreekuren moet u telefonisch een afspraak maken via de assistente tussen 08.00u en 10.30u of tussen 11.00u en 12.30u. Zij zal u vragen wat de reden is voor de afspraak. Er wordt per klacht 15 minuten ingepland. Het is helaas niet mogelijk om voor meerdere klachten tegelijk een afspraak in te plannen. LET OP: wanneer de bereikbaarheid afwijkt van genoemde tijden vindt u dit terug op de homepage

Onze assistentes hebben, net zoals de huisartsen een beroepsgeheim en zijn dus verplicht om vertrouwelijk met de door u gegeven informatie om te gaan.

Huisbezoek

Alleen wanneer u niet in staat bent om alleen of met begeleiding naar het spreekuur te komen kunt u een huisbezoek aanvragen. U kunt tot 10.30u hiervoor telefonisch contact opnemen met de assistente. De huisbezoeken vinden plaats in de middag.

Huis
Headset

Assistentenspreekuur

U kunt een afspraak maken op het spreekuur van de assistente voor het meten van de bloeddruk, uitspuiten van de oren, verbinden van wonden, hechtingen verwijderen, aanstippen van wratjes en diverse injecties. Neemt u hiervoor telefonisch contact op met onze praktijk.

Praktijkondersteuner somatiek en GGZ

In onze praktijk zijn praktijkondersteuners werkzaam.

 

De praktijkondersteuner somatiek neemt geprotocolleerde zorg voor patiënten met diabetes (suikerziekte) en hart- en vaatziektes van de huisarts over. Tevens doet zij controles van patiënten met COPD. Zij heeft geregeld overleg met de huisarts. De controle kan zowel telefonisch als op de praktijk plaats vinden.

De praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg, kortweg GGZ, behandelt patiënten met lichte psychische klachten zoals somberheid, spanningen, burn out of angst. Ook de controles van patiëntjes met ADHD worden door de praktijkondersteuner gedaan. Deze afspraak kan zowel telefonisch/via beeldbellen of op de praktijk plaats vinden.

POH S GGZ
Formulier

Bloedonderzoek, urineonderzoek en andere onderzoeken

De kosten van alle onderzoeken die buiten de huisartsenpraktijk worden verricht gaan van uw eigen risico af. De kosten voor een holteronderzoek wat wordt verricht vanuit de huisartsenpraktijk gaat ook van uw eigen risico af.

De uitslagen van de aanvullende onderzoeken worden naar de praktijk gestuurd. Wanneer u bloedonderzoek heeft laten doen of een röntgenfoto of echo heeft laten maken kunt u twee tot drie werkdagen na het onderzoek telefonisch contact opnemen met de assistente voor de uitslag. Voor de uitslag van een kweek of pathologisch onderzoek (nakijken van een stukje huid) kunt u na 5 werkdagen bellen. Dit kan op werkdagen van 08.00u en 10.30u en van 11.00u tot 12.30u.

 

Vakantieperiodes

In de vakantieperiodes kan het voorkomen dat de praktijk alleen voor spoed bereikbaar is. Herhaalrecepten kunt u zoals gewoonlijk inspreken. Ook kan het zijn dat u, door afwezigheid van een of meerdere werknemers, niet door uw vaste dokter geholpen wordt.

Koffer